szakértői munkával, kiváló alapanyagokból!

Rönktől A Kész Termékig!

Nyílászárók

Mint minden termékünk, így a nyílászárók is kiváló alapanyagból, szakértői munkával készülnek.

Beltéri ajtók

A fa nyílászárók esetében az előnyök még a hozzá nem értő, de igényes vásárló számára is elsőre szembetűnők.

Árnyékolástechnika

A spaletta tömör szerkezetű, passzív kül- vagy beltéri árnyékoló eszköz. Napjainkban leginkább a kültéri típusok elterjedtek,

Konyhaszekrények

Konyhaszekrényeink szakértői munkával készülnek, kiváló alapanyagokból. A bútorok 4,5 cm-ben széltoldott ragasztott lapokból állnak.

Bútorok

Kínálatunkban megtalálhat mindent a legapróbb bútorkiegészítőktől kezdve a legnagyobb szekrényekig.

Belsőépítészet lépcsők

Alapanyagok: Cseresznye, dió, tölgy, vörösfenyő, borovifenyő.

 
Kültéri termékeink

Kültéri termékeknél különösen fontos a felhasznált anyagok megfelelő kezelése.

 

Rólunk

A Kiss Asztalos Vállalkozás bútorok és nyílászárók gyártásával foglalkozik. Termékeink szakértői munkával készülnek, kiváló alapanyagokból. A nyílászárók, valamint az ágyak és a bútorok is felületkezeltek. A bútorok és a nyílászárók anyaga is lehet tölgy, dió, cseresznye és fenyő.


 
 
 
   

Miért minket válasszon?

Nyílászáró gyártás

Mint minden termékünk, így a nyílászárók is kiváló alapanyagból, szakértői munkával készülnek. Az ajtók és ablakok jelenleg 68 és 92 mm-es frízanyagokból készülnek, három réteges üvegezés, és két soros légkamrás gumiszigetelés. A felületeket alapozó páccal és lazúrral vonjuk be. Az ajtókhoz és ablakokhoz a világhírű márkás Roto vasalatot használjuk. Maga a kilincs olasz Hoppe Tokyo, bronz színben.

Ágy és szobabútor gyártás

Kínálatunkban megtalálhatóak a legapróbb bútorkiegészítőktől kezdve a legnagyobb szekrényekig minden. Minden, amire vágyhat. Álmodja meg mit szeretne, és bízza ránk a kivitelezést. Ágykínálatunkban megtalálhatóak többek között a francia ágyak, és az egyszemélyes vagy többszemélyes ágyak is, természetesen ágynemű tartóval is. A szobabútorok között is kedvére választhat, legyen szó akér éjjeli szekrényről, polcról, vagy akár szekrénysorról.

Szekrény és asztal gyártás

Alapanyagok: Cseresznye, dió, tölgy, vörösfenyő, borovifenyő. A bútorok 4,5 cm-ben széltoldott ragasztott lapokkal készülnek. A ragasztáshoz német Greente D3 vagy Rachall ragasztókat használunk. A kész munkadarabot Bio Pin természetes olajokkal (pl. kemény viaszolaj) vagy vizesvázusú lakkal kezeljük.

Zsalugáter gyártás

Elképzelte már milyen hangulatos lenne otthona a zsalugáter lamellái között átszűrődő halvány fény hatására, miközben a perzselő napsugarak a házon kívül maradnak? Zárja ki otthonából a nyári hőséget és csökkentse téli fűtési költségét zsalugáterek használatával környezetbarát módon, energia felhasználása nélkül! Az elmúlt évek tapasztalatait figyelembe véve és az előrejelzések szerint is hazánk klímája a jövőben egyre inkább mediterrán jelleget fog mutatni tikkasztóan forró és száraz nyarakkal, melyre Ön már ma felkészülhet. A zsalugáterek már bizonyítottak, nem véletlenül fedik a tőlünk délebbre élők otthonainak nyílászáróit ezek a tradicionális árnyékolók.