Faház készítés Vörösfenyő vagy tölgyfából!

Szerkezetkész 800 000ft / nm Teljes kész állapot 1 200 000ft / m2-tól
Szerkezetkész ami tartalmazza a padlót, belső és külső falak, nyílászárókat, szigetelőt és a tetőfödémet.
A kültéri nyílászárók 92mm-es keresztmetszettel készülnek 3rétegű üveggel.

A Tölgyfa (kocsányos, kocsánytalan). Szívós, erős, könnyen vetemedő, nagyon tartós fa. Jól megmunkálható, nehezen fényezhető, de jól használható. Alkalmas ajtó, bútor, faburkolat gyártására, de kiváló bíró a kültéri viszontagságokat (szinte csak ebből készült a vízimalom kerekének tengelye, ágya).

Szerkezetkész 800 000ft / nm Teljes kész állapot 1 200 000ft / m2-tól Szerkezetkész ami tartalmazza a padlót, belső és külső falak, nyílászárókat, szigetelőt és a tetőfödémet. A kültéri nyílászárók 92mm-es keresztmetszettel készülnek 3rétegű üveggel.

Válaljuk akár generál kivitelezéssel is. 

A fa ház hőszigetelő képessége:


12cm vastag gerendafal + 15 cm vastag kőzetgyapot + 2 cm vastag lambéria esetben, U = 0,165 (W / (m2K))

vörösfenyő (800 000ft/m2 szerkezetkész állapot)

Tölgyfa (1 600 000ft/m2 szerkezetkész állapot)

Fában kellemesebb környezetben - miért jó nekünk a faház?
Sokak álma faházban élni - vannak azonban, akik nem tudják, hogy eldönteni, érdemes -e ilyen házba beruházni. Lássuk, miért előnyösebbek ezek a változók környezetbarát és egészséges otthonok?

Egy faház csak szép, hanem határozottan jó is. Barátságos, meghitt környezet kialakítása, és nem csak az egyetlen előnye. Ha faház építése jár az eszünkben, érdemes tudnunk, mi jár vele

A faházak kétségtelenül mutatják a külsejük mellett a környezetbarátokat, mindenki egészséges bennük élni. Könnyen és gyorsan felépíteni, fenntartani sem kerül sokba.A fa az egyik legfontosabb természetes meleg-megtartó anyag, mely nyáron természetes hűvöst, télen pedig meleget biztosít.

A fa ezen felül az egyik legtartósabb építőanyag - a megfelelő karbantartott és gondozott faházak akár századokig is állni. Szibériában, Litvániában és a skandináv országokban számos 600-700 éves faház áll sértetlenül. kínál a modern technológiákkal felépített faházak megbízhatósága és tartóssága igen csalogató.

Környezetbarát, tehát tartós és szép otthonunk lehet, ha faház építése a döntésünk. S ami az egyik leglényegesebb: egészséges lakókörnyezetben töltjük majd mindennapjainkat. A fa természetes, egészséges alapanyag, amely biztosítja a légutak, a tüdő jólétét.Agyunkra hasonló pozitív hatást gyakorolt ​​versenyturnója, térképére és megnyugtatására az idegrendszert.

Az előnyök tökéletes ezzel nincs vége! A faházakban azért nincs por. A porképződésnek és felhalmozódásnak ezért búcsút mondhatunk, ha ilyen otthonban élünk. Mint tudjuk, a saját lakásunkban felgyülemlett por allergiát válthat ki, ettől megkímélni lehet magunkat egy faházban –az allergiásoknak ajánljuk ezeket az otthonokat!

Természetes páratartalom és mikroklíma

Sok szempontból a legjobb a faház! Ezek az otthonok megtartják a természetes nedvesség -egyensúlyt a beltérben - ha megnövekszik a páratartalom, akkor a falak „beisszák” azt. Ha túlságosan száraz a levegő, a fa visszahozza a nedvességet.Ilyen formán tehát a páratartalom a faház belsejében mindig olyan lesz, mint odakint. Ellentétben más házakkal, a faházakban nem lesz szárazság - a falak megérteni az optimális folyamatot. A faházak lélegeznek, ezért semmi szükség nincs a légtérben, a természetes szellőzés a falakon át valósul meg.

A faházak hőtároló kapacitása igen nagy. A falak tartott a meleget készült, osztva szét azt a helyiségekben. Ha megérintjük a fát, sosem hideg, felszínének hőmérséklete hasonló a normál szobahő mértékhez. Ez a tény könnyen körülményeket teremt a faházban, ezért van melegbenn nagyobb fagyok idején is.

A faházak hamarabb melegednek fel és meg is áll a hőt, szemben a téglaházakkal.Meleg időben éppen fordítva működőképes, mindig a kellemes hűvöst - forró éghajlaton igen jó döntés a faház, de ha végignézik a felsorolt ​​​​előnyöket, beláthatjuk, hogy szinte minden ideális megoldás lehet.