Mi magyar erdőkből származó fa rönkből dolgozunk és a kész termékig visszük végig a folyamatot. A fa szárítását gőzöléses technológiával történik, ami feszültség mentesíti a fát és jobb mechanika tulajdonságokat hoz létre a fa szerkezetében. Magyar termékek. Magyarországi kiss faipari vállalkozásban készülnek.
A mi Kiss faipari vállalkozásunk a bükkhegység lábánál Bükkzsércen található és családi vállalkozásunk tömörfa termékek gyártásával foglalkozik. Minden ami fa. Minden termék felületkezelve készül el. 
Van lehetőség bio felületkezelő anyaggal való felületkezelésre is. Minden termékünk hossztoldás mentes alapanyagból készül. A nyílászárók is hossztoldás mentes alapanyagból készülnek. A nyílászáróknál van lehetőség alu borítás kérésére is. 
A termékek tölgyfából vagy vörösfenyőből készülnek el. Termékeinket szívvel lélekkel készítjük. Mi csak is minőségi profi termékeket készítünk amit láthat a referenciaképeken is. /Célunk, hogy minden része tömörfa legyen egy bútornak és ennek előnyeit hosszútávon tapasztalják vevőink is.
 
Mi megvalósítjuk elképzeléseit legyen szó klasszikus vagy modern stílusról. 
Minőségi fa nyílászárók nálunk teljes egészében tölgyfából vagy vörösfenyőből készülnek. 

MIÉRT PONT TÖMÖRFA BÚTOR?

MIBEN ELŐNYÖS EGY TÖMÖRFA BÚTOR?

Felmerülhet a kérdés miért választják egyre többen a valódi fából készült bútorokat. Az Igazi fa előnye a minőségben, a tartósságban és a természetes anyagok felhasználásában rejlik. Egyre többen vágynak egyéniséget megtestesítő fa bútorokra. Amíg a gyengébb minőségű bútorokat lecserélik, addig a tömörfából készült bútorok nemcsak tartós, időtálló használati eszközként szolgálnak, hanem értékálló befektetést is jelentenek. A tömörfa csodálatos eleganciát és melegséget sugároz otthonunknak és barátságos hangulatot kölcsönöz. A tömörfa bútor minden darabja egyedi és megismételhetetlen, magában hordozza a fa többéves növekedését, az erdő hangulatát, az erdők tiszta levegőjének illatát, a fa melegségét és a természetes felületek nyújtotta életérzést. A tömörfa bútorok az idő múlásával egyre értékesebbé válnak."